Horsens
Fit&Sund Horsens Sundhedshus, Grønlandsvej 1, 1. sal, 8700 Horsens Find vej
Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig

+45 44 12 83 67
diaetisthorsens@fitogsund.dk

Fit&Sund diætist Horsens

Fit&Sund diætist i Horsens har god og bred erfaring inden for professionel kostvejledning. Her vejleder vi både børn og voksne om kost og sundhed. Resultaterne ses og måles i glade og tilfredse smil efter afsluttede forløb.

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring.

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen

Vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen betyder, at Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud, hvis man er medlem af gruppe 1, 2 eller 5. Ikke mindst er autorisationen din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

Kan du få tilskud til din behandling?

Læs mere om tilskud

Er du i tvivl, om diætisten kan hjælpe dig?

Book 10 min. gratis konsultation

Bemærk: Du behøver ikke beslutte dig for et forløb ved bestilling af din første konsultation. Det gør du i samråd med diætisten.

Timepriser

Enkelt person, første konsultation 989,00 kr.
Par-booking, første konsultation (pris pr. person) 791,00 kr.
Kostplan 399,00 kr.
Kostplan til atlet 699,00 kr.
Opfølgende samtale 389,00 kr.
InBody kropsanalyse 100,00 kr.
10 min. gratis konsultation 0 kr.
10 min. gratis telefonisk konsultation 0 kr.

Tilbud og rabatter

Klippekort
Enkelt person, 5 opfølgende samtaler 1489,00 kr.
Par, 5 opfølgende samtaler (pr. person) 1191,00 kr.
InBody kropsanalyse, 5 klip 400,00 kr.
Rabatter
Ring og få et godt tilbud

I vores hus kan du møde

Laura Jakobsen
Aut. klinisk diætist
Vægttab og mere energi
Anne-Mette - Vægttab: 5 kg og højt humør
Tænk, at jeg skulle spise mere for at tabe mig!

Jeg har i forløbet med diætisten tabt snart 5 kilo på 4 måneder. Jeg var ikke tyk, men vejede lidt mere, end jeg burde. Jeg var træt og uoplagt, og mit humør havde tendens til at svinge meget. Jeg havde egentlig det indtryk, at jeg spiste relativ sundt; men jeg har aldrig været den store... Læs mere...
Vægttab og mere energi
Anne-Mette - Vægttab: 5 kg og højt humør

Tænk, at jeg skulle spise mere for at tabe mig!

Jeg har i forløbet med diætisten tabt snart 5 kilo på 4 måneder. Jeg var ikke tyk, men vejede lidt mere, end jeg burde. Jeg var træt og uoplagt, og mit humør havde tendens til at svinge meget. Jeg havde egentlig det indtryk, at jeg spiste relativ sundt; men jeg har aldrig været den store madelsker og sprang derfor ofte frokosten over eller nøjedes med noget hurtigt. Jeg havde til gengæld et storforbrug af kage og chokolade.

Jeg var skeptisk i forhold til, hvad en diætist kunne lære mig. Men jeg var klar over, at noget skulle forandre sig, så hvad kunne det skade? Diætisten lyttede til mine udfordringer og lavede en kostplan med udgangspunkt i, at den skulle være let for mig at følge.

Jeg er meget overrasket over, at jeg med relativt få ændringer – og i virkeligheden ved at spise meget mere i løbet af dagen – både kunne opnå et vægttab og få meget mere energi. Jeg har ikke været på slankekur. Det har ikke været rigtig hårdt. Når jeg følger kostplanen, bliver jeg mæt og har ikke den samme trang til chokolade og kage som tidligere.

Jeg tror også på, at jeg kan holde fast, da kostplanen er blevet til en naturlig del af min hverdag. Nu spiser jeg både morgenmad, formiddagsmad, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. Til gengæld spiser jeg ikke chokolade eller kage hver dag.

Far til 3 med en hektisk hverdag
Magnus - Vægttab: 16 kg
Den (vejledningen) har betydet en kæmpe forskel i forhold til min vægttabsproces.

Med livet som far til 3 og en hektisk hverdag som maskinmester kan udsigten til et vægttabsforløb virke meget uoverskueligt. Jeg har altid undgået slankekure, da jeg i bund og grund er for glad for mad til at gå på en restriktiv kur. Derfor opsøgte jeg... Læs mere...
Far til 3 med en hektisk hverdag
Magnus - Vægttab: 16 kg

Den (vejledningen) har betydet en kæmpe forskel i forhold til min vægttabsproces.

Med livet som far til 3 og en hektisk hverdag som maskinmester kan udsigten til et vægttabsforløb virke meget uoverskueligt. Jeg har altid undgået slankekure, da jeg i bund og grund er for glad for mad til at gå på en restriktiv kur. Derfor opsøgte jeg diætisten, da jeg havde brug for nogle redskaber til at få gang i mit vægttab.

Jeg har altid trænet meget og haft et nogenlunde fysisk hårdt arbejde, før jeg fik et sælgerjob. Så diætisten fik mig hurtigt på banen med, at det skulle være kosten, der skulle være i fokus, hvis det var vægttab, der skulle være mit mål. Og dette måtte jeg desværre indrømme efter en del år, hvor vægten gradvist var steget og steget.

Vi lavede sammen en plan, som tog hensyn til min hverdag og mine vaner – både i forhold til familien og arbejdet. I bund og grund har jeg ikke følt et større afsavn med de ændringer, jeg har lavet. Hun kaldte det en kostplan; – men for mig har jeg brugt den som guidelines til, hvordan jeg kan opbygge mit måltidsmønster, og vægttabet er efterfølgende lykkedes uden de store hindringer.

Jeg føler, jeg er kommet på rette spor. Jeg er endnu ikke i mål; men jeg er hjulpet godt på vej af min diætist. Mit mål er et vægttab på 20 kg – p.t. har jeg tabt mig 16 kg. Jeg kan varmt anbefale diætisten og hendes vejledning. Den har betydet en kæmpe forskel i forhold til min vægttabsproces.

Mere energi og en anden selvopfattelse
Camilla og Joachim - Vægttab: hhv. 16 og 20 kg
Det, at der kom system i vores madvaner, virkede for os. Det fede ved denne livsstilsændring er, at der ikke er noget, der er forbudt.

Jeg har i hele mit voksenliv været let overvægtig og haft lidt elevatorvægt. Jeg har været på nærmest alle de slankekure, man kan tænke sig til; men ingen af dem har virket på langt sigt. Jeg har tabt mig på... Læs mere...
Mere energi og en anden selvopfattelse
Camilla og Joachim - Vægttab: hhv. 16 og 20 kg

Det, at der kom system i vores madvaner, virkede for os. Det fede ved denne livsstilsændring er, at der ikke er noget, der er forbudt.

Jeg har i hele mit voksenliv været let overvægtig og haft lidt elevatorvægt. Jeg har været på nærmest alle de slankekure, man kan tænke sig til; men ingen af dem har virket på langt sigt. Jeg har tabt mig på dem hver især, men har taget det hele – og nogle gange mere – på, når jeg afsluttede kuren.

Da jeg nærmede mig min 40-års fødselsdag, tænkte jeg, at nu måtte der ske noget helt nyt. Jeg undersøgte muligheden for at benytte en diætist og fik min ægtefælle med på idéen.

Efter at have fået en kostplan udregnet til os hver især, gik vi i gang med vores nye tilværelse. Vi greb det meget forskelligt an; jeg gik slavisk til værks og fulgte planen til punkt og prikke, mens min mand brugte det mere som en rettesnor. Det var nemt at gå til, fordi kostplanen indeholdt muligheder for variationer i kosten, og derudover fik vi et lille ’kompendium’ med forskellige mellemmåltider.

Der gik ikke lang tid, før vi mærkede en forskel i vores tøj, og det gav os blod på tanden til at fortsætte og give den en ekstra skalle.

Fra første konsultation til kontrol ca. 4 uger efter var vi begge blevet omkring 5 kilo lettere.

Det, at der kom system i vores madvaner, virkede for os. Det fede ved denne livsstilsændring er, at der ikke er noget, der er forbudt. Vi kan stadig spise fredagsslik eller drikke et glas vin i weekenden; men mængden er selvfølgelig ændret. Så for os har det virket at lave små ændringer med store konsekvenser.

Vi fik genopfrisket nogle ting, som vi havde glemt samtidig med, at vi lærte nogle nye ting, som vi ikke var klar over, fx hvor meget mælk i kaffen påvirker kalorieregnskabet. Vi ændrede vores indkøbsvaner til at kigge efter nøglehulsmærket og fuldkornsmærket, og vi ændrede vane til at spise flere små måltider dagligt i stedet for nogle få store. At spise mange gange dagligt har også haft den positive bivirkning, at vi ikke længere føler sult om eftermiddagen.

I alt har jeg tabt 20 kg og 17 cm rundt om livet, mens min mand har smidt 16 kg og 18 cm rundt om livet. Udover at være de kilo lettere, har vi fået mere energi og en anden selvopfattelse. Det betyder en ny garderobe, men det gør vi med et smil :-)

Mere overskud i hverdagen
Maria - Mama camp - et mor & barn hold
Jeg synes, at jeg har fået mere overskud i hverdagen og et bedre overblik over, hvad der er godt for mig selv og min familie.

Mine forventninger til at deltage på MamaCamp var at få vejledning og gode råd til, hvordan man kan få – og fortsætte med at have – en sund hverdag som småbørnsfamilie. Og samtidig komme i gang med træning på en... Læs mere...
Mere overskud i hverdagen
Maria - Mama camp - et mor & barn hold

Jeg synes, at jeg har fået mere overskud i hverdagen og et bedre overblik over, hvad der er godt for mig selv og min familie.

Mine forventninger til at deltage på MamaCamp var at få vejledning og gode råd til, hvordan man kan få – og fortsætte med at have – en sund hverdag som småbørnsfamilie. Og samtidig komme i gang med træning på en hensigtsmæssig måde efter graviditet og fødsel.

Mine forventninger er helt klart blevet indfriet. Instruktørerne er meget professionelle. Både hvad angår træning og kost.

Jeg synes, at jeg har fået mere overskud i hverdagen og et bedre overblik over, hvad der er godt for mig selv og min familie. Jeg vil meget varmt anbefale holdet til andre mødre!

Mine nye kostvaner giver energi, min hud er pæn, jeg sover bedre
Charlotte P. - Det bedste af det hele er, at jeg ikke har følelsen af afsavn
Jeg startede mit forløb hos diætist Kirstine i april 2018. Inden da havde jeg prøvet talrige kure og haft meget kortvarig effekt heraf. Jeg var godt og grundig træt af min elevatorvægt og især min sukkertrang, som til tider tog FULDSTÆNDIG overhånd.

Jeg mødte Kirstine, og hun spurgte ind til mine vaner, både kost- og motionsvaner. Hun spurgte... Læs mere...
Mine nye kostvaner giver energi, min hud er pæn, jeg sover bedre
Charlotte P. - Det bedste af det hele er, at jeg ikke har følelsen af afsavn

Jeg startede mit forløb hos diætist Kirstine i april 2018. Inden da havde jeg prøvet talrige kure og haft meget kortvarig effekt heraf. Jeg var godt og grundig træt af min elevatorvægt og især min sukkertrang, som til tider tog FULDSTÆNDIG overhånd.

Jeg mødte Kirstine, og hun spurgte ind til mine vaner, både kost- og motionsvaner. Hun spurgte også, hvad jeg ønskede fra hende, hvad mine forventninger til hende var, og hvor motiveret jeg var. Det var en rigtig god måde, at blive mødt på – både fordi det føltes som oprigtig interesse på et medmenneskeligt plan, men også meget professionelt, fordi Kirstine tog udgangspunkt i MINE vaner og MIN situation.

Jeg har haft op- og nedture undervejs. Kostplanen, jeg fik, er utrolig god, og der er gjort plads til et glas vin i weekenden og lidt snold, hvilket også betyder noget for mig, da jeg ikke ønsker at leve restriktivt.

Jeg har undervejs besluttet mig for, at jeg VIL dette, og det har givet pote; jeg havde en dårlig periode ét år inde i forløbet, hvor jeg faktisk var over udgangspunktet, men i dag – otte måneder efter – er jeg dér, hvor jeg ikke har været i årevis. Jeg føler mig utrolig godt tilpas og mangler 3 kilo ifølge min egen vægt, dog tilføjer Kirstines vægt 1 kilo mere end min egen, så 4 kilo ifølge hendes, og jeg har mod på det.

Mine nye kostvaner giver energi, min hud er pæn, jeg sover bedre, og min mave fungerer bedre. Og det bedste af det hele er, at jeg ikke har følelsen af afsavn; men at de nye kostvaner er integreret i mig. Jeg spiser stort set ingen kulhydrater, men derimod spidskål og blomkål frem for ris – og det er lækkert.

Mine bedste anbefalinger her fra mig :-)

Har du spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre