Vægttab og overvægt

Det er efterhånden ubegribeligt svært at finde rundt i sundheds- og vægttabsjunglen.

Alverdens kloge mennesker taler om, hvordan, hvor hurtigt, hvor meget og hvorfor man bør spise lige præcis det, som de anbefaler, for at tabe sig.

Nogle personer har erfaring med et hurtigt vægttab igennem diverse kure, som ses i medierne og ugebladene; men desværre er slutresultatet ofte, at de eventuelle tabte kilo kommer på igen - måske endda flere.
Dette kan skabe frustration, dårlig samvittighed og et nederlag, når det ikke var så nemt, som det ellers var blevet lovet.

Vaneændringer mod et varigt vægttab

Det bør altså ikke handle om slankekure, men om et varigt vægttab, og det sker gennem ændring af ens vaner.

Det er vigtigt, man kan bevare sin levemåde, når man har opnået det vægttab, man ønskede, for ellers kommer kiloene rigtig hurtigt tilbage.

Heldigvis har vi hos Fit&Sund Diætist kompetente diætister, som er eksperter i at bryde vaner. Eller rettere at få folk til at ændre vaner, så et langvarigt vægttab opnås. Vi går ikke ind for forbud og strenge restriktioner, men ønsker at lære dig at kende, så vi kan lave et forløb, der præcis passer til dig, din hverdag og dine ressourcer. Ingen mennesker er ens, og derfor vil to forløb heller aldrig være ens.

De ændringer, vi skal hjælpe dig med at indføre i din hverdag, skal være mulige at fastholde dag ud og dag ind. Derfor holder de nyeste diæter, ugebladskure og lignende heller ikke på længere sigt.

Book allerede nu en tid hos din lokale Fit&Sund autoriserede kliniske diætist herså vi kan hjælpe dig med et varigt vægttab med det samme.

Din motivation for et vægttab

Motivation er vigtigt for at lykkes med et vægttab. Rigtigt mange er utroligt motiverede i starten. Det hele er nyt og spændende, man udforsker nye fødevarer og begynder at se og mærke resultaterne af ens indsats.

Det kræver fokus og overskud at arbejde med sine vaner og at fastholde motivationen. Her er den kliniske diætist din støtte hele vejen igennem forløbet. Vi hjælper med motivation, vaner, fastholdelse af mål og justeringer i forhold til dig og dit liv, også når din motivation i forløbet begynder at falde.

Bedste måde at tabe sig på

Hvad er den bedste måde at tabe sig på? Vores erfaring i forhold til vægttab og overvægt er, at de bedste resultater sker gennem kostændringer, der varer ved. Uanset om du er mand, kvinde eller teenager, der ønsker vægttab, kan vi hjælpe.

Et varigt og vellykket vægttab sker bedst, hvis intet er forbudt, og du selv kan vælge, hvad du ønsker at spise.

Jo mere restriktiv man er i sin tilgang til vægttab, jo mindre sandsynlighed er der for, at man opnår resultater på langt sigt. Når vi sætter strenge regler for os selv, skal der ikke meget til, før vi kommer til at bryde dem.

Hvad sker der, når vi kommer ud af vores kontrollerede miljø, når man skal til fødselsdag ved familien, når der er kage på arbejdet, og hvad skal man gøre, når man skal ud at spise sammen med vennerne? Der vil altid være en fest, en anledning, højtid eller ferie, der har betydning for os. Vi er sociale mennesker, og det hele skal passe ind i vores kultur, relationer og hverdag.

For hver gang vi oplever følelsen af at være en fiasko, får vi mindre tillid til vores egne evner til at nå det mål, vi drømmer om.

Professionel hjælp til vægttab

Fit&Sund diætist er klar til at udarbejde den bedste løsning sammen med dig. Vi kan lave en personlig og individuel kostplan, hvis du ønsker det.

Her tager vi udgangspunkt i alt det, som har betydning for dig og dit liv, for livskvalitet er altid vigtigt, - også når man gerne vil tabe sig. Gennem kostvejledning vil vi hjælpe dig med at navigere i din hverdag og i de udfordringer, som du møder på din vej.

Mange års erfaringer viser, at kostvejledning hjælper og motiverer til ønskeligt og varigt vægttab. Hvem ved, måske det fører til nye og uventede mål?

Vi hjælper dig på vej til det liv, som du drømmer om ud fra dine målsætninger.