Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende for kunden og Fit&Sund Diætist.

Afbudsregler

Afbud skal ske mere end 48 timer før det bookede mødetidspunkt. Afbud mindre end 48 timer før medfører en opkrævning på 100 % af booking-beløbet.

Ferie/lukkedage

Vi yder ikke kompensation ved lukkedage eller ferielukning.

Betaling

Betalingen trækkes straks efter købet – både for bookinger og køb af klippekort eller abonnementer. Se fortrydelsesret/refundering herunder.

Gyldighed af køb

Alle køb ved Fit&Sund Diætist har en gyldighed på 12 måneder (på nær særlige tilfælde. Se Klippekort-afsnit nedenfor). Har du fx købt 5 konsultationer, skal disse benyttes inden for 12 måneder fra købsdatoen. Køb, som endnu mangler at blive benyttet efter 12 måneder, refunderes ikke.

Fortrydelsesret/refundering

Hvis du aflyser din booking online mere end 48 timer før det bestilte mødetidspunkt, refunderer vi betalingen automatisk til det brugte betalingskort – herunder også klippekort.
Der er ikke fortrydelsesret på køb af klippekort, abonnementskort og gruppeforløb. Evt. resterende klip på udløbne klippekort eller ved ophør i klinikken/Fit&Sund-huset refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

Klippekort

Gyldighed

Klippekort er som udgangspunkt gyldigt i 12 måneder, hvis ikke andet er angivet ved den lokale diætist. Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud.
Klippekort er personligt og kan ikke deles med andre. Klippekortet kan heller ikke overdrages til andre. Det er dit ansvar som kunde at få brugt dine klip inden udløbsdatoen på kortet.

Levering

Når du kommer til en opfølgning, kan vi tilknytte klippekortet til din booking-profil. Herefter kan du booke en tid, hvor vores system automatisk trækker et klip fra kortet.

Gavekort

Du kan købe gavekort i vores online shop. Du har 14 dages fortrydelsesret på dette køb, med mindre gavekortet er taget i brug. Som alle andre køb ved Fit&Sund Diætist er gavekortet gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen. Du kan printe gavekortet lige efter gennemført betaling eller sende det via e-mail til din lokale Fit&Sund Diætist inden fremmøde. Du vil også modtage en bekræftelse på købet via e-mail.

Ændring af betalingskort

Det er dit ansvar som kunde, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet.
Bemærk, at en opsigelse af betalingskortet ikke er en opsigelse af det løbende abonnement.

Automatisk trækning og abonnementer

Prisen på et abonnement fremgår ved dit køb af de enkelte abonnementer. Alle abonnementer er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre.

Gyldighed

Abonnementskortet skal tages i brug inden for en måned fra enten købsdato eller den under købet valgte startdato. Når du har taget dit abonnement i brug, har det en gyldighed på maks. 12 måneder - dette gælder alle abonnementer. Du kan bruge abonnementskortet til de hold, som er beskrevet i de enkelte vilkår og betingelser for hvert af de mulige abonnementer.

Kvittering

Du vil modtage en kvittering via e-mail ved:

  1. Indgåelse af aftale
  2. Automatisk trækning af beløb
  3. Fejlet trækning
  4. Ændring af betalingskort
  5. Opsigelse af abonnementet.

Automatisk trækning generelt

Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for abonnementet automatisk dagen før, ny abonnementsperiode starter.

Bero og opsigelse

Booking-systemet har ikke en bero-funktion.
Ønsker du at holde pause med abonnementet, opsiger du blot aftalen ved at sende e-mail til din lokale Fit&Sund diætist (Diætisten, som du oprettede abonnementet ved). Du kan efterfølgende vælge at købe det nye abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet.
Generel opsigelse foregår også via online booking eller ved henvendelse til din lokale Fit&Sund diætist. Opsigelse/aflysning ved online booking foregår ved at logge ind i booking-systemet og trykke på ”Din side”, finde den aftale, du ønsker at slette og klikke på ”Aflys”.
Bemærk igen, at en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

bubble