Vegetarisk bønnegryde

Af: Anne Bergmann

Soyagranulat er et alternativ til hakket kød i gryderetter fx pastaretter, chili con carne og lasagne. Produktet har et højt indhold af fibre, protein, vitaminer og mineraler. Det er derfor velegnet til brug i al madlavning, hvor du ønsker at erstatte kød. Soyagranulat kan købes i bl.a. Rema 1000, Føtex og Bilka.

2 personer

Ingredienser

  • 1 pose frosne ratatouille-grøntsager
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 dåse kidneybønner 
  • 1 dl soyagranulat
  • Salt/peber/spidskommen/chili.

Sådan gør du:

  1. Varm grøntsagerne i en gryde.
  2. Tilsæt herefter resten af ingredienserne, og lad det småsimre i 10 minutter.
  3. Smag til med salt, peber, spidskommen og chilipulver – eller lige, hvad du kan lide.

Kan serveres med ris eller groft brød.


Tilbage til oversigt