Spinatomelet med hytteost og grøntsager
Ingredienser
Omelet:
- 2 æg
- 3 bundter/kugler frosset og hakket spinat
- Lidt salt og peber
Fyld:
- 100 g hytteost 1,5%
- 1 tsk. mayonnaise
- 150 g ærter
- 1 tomat
- ½ rødløg
- ½ peberfrugt
Dressing:
- 1½ spsk. æbleeddike
- ½ friskpresset lime
- 1 tsk. olivenolie
Sådan gør du:
- Optø den frosne spinat (evt. i mikroovn).
- Bland æg og spinat, og spæd til med lidt salt og peber.
- Hæld det op på en pande, og sæt låg på.
- Evt. kan kogende vand hældes over de frosne ærter.
- Snit tomat, rødløg og peberfrugt fint.
- Bland ærter, peberfrugt, rødløg og tomat sammen, og tilsæt æbleeddike, friskpresset lime og olivenolie.
- Tag omeletten over på en tallerken.
- Læg hytteost ovenpå og herefter de blandede grøntsager.
Værsgo og spis.
Tilbage til oversigt