Spinatomelet med hytteost og grøntsager

Af: Fit&Sund Diætist

Ingredienser

Omelet:

  • 2 æg
  • 3 bundter/kugler frosset og hakket spinat
  • Lidt salt og peber

Fyld:

  • 100 g hytteost 1,5%
  • 1 tsk. mayonnaise
  • 150 g ærter
  • 1 tomat
  • ½ rødløg
  • ½ peberfrugt

Dressing:

  • 1½ spsk. æbleeddike
  • ½ friskpresset lime
  • 1 tsk. olivenolie

Sådan gør du:

  1. Optø den frosne spinat (evt. i mikroovn).
  2. Bland æg og spinat, og spæd til med lidt salt og peber.
  3. Hæld det op på en pande, og sæt låg på.
  4. Evt. kan kogende vand hældes over de frosne ærter.
  5. Snit tomat, rødløg og peberfrugt fint.
  6. Bland ærter, peberfrugt, rødløg og tomat sammen, og tilsæt æbleeddike, friskpresset lime og olivenolie.
  7. Tag omeletten over på en tallerken.
  8. Læg hytteost ovenpå og herefter de blandede grøntsager.

Værsgo og spis. 


Tilbage til oversigt