Sliders med kylling

Disse små lækre miniburgere er et hit, når studentervognene kommer forbi. Netop på denne dag med fest, farver og en del alkohol, er det en god idé at tilbyde lidt fornuftig mad i løbet af dagen.

20 stk.

Ingredienser

800 g kyllingebryst 

20 sliders - miniburgerboller 

200 g syltet rødløg 

Agurk 

 

Chilimayonnaise:

5 spsk. salatmayonnaise 

2 spsk. chilisovs (Sriracha) 

½ tsk. sukker 

Evt. lidt tabasco

Sådan gør du:

Skær kyllingebrystet over på langs, så du får 4 smalle stykker. 

Krydr kyllingen med salt og peber, og steg den på en varm pande med 2 spsk. olie. 

Chilimayonnaisen:

Bland salatmayonnaise, chilisovs, sukker og tabasco, og lad den gerne stå nogle timer, så den kan trække lidt. 

Når bollerne er lunet, skæres de midt over, og der smøres 1 tsk. chilimayonnaise på toppen og bunden af bollen. Kom kylling, syltet rødløg og agurk i bollen.

Tilbage til oversigt