Sliders med kylling
Disse små lækre miniburgere er et hit, når studentervognene kommer forbi. Netop på denne dag med fest, farver og en del alkohol, er det en god idé at tilbyde lidt fornuftig mad i løbet af dagen.
Ingredienser
800 g kyllingebryst
20 sliders - miniburgerboller
200 g syltet rødløg
Agurk
Chilimayonnaise:
5 spsk. salatmayonnaise
2 spsk. chilisovs (Sriracha)
½ tsk. sukker
Evt. lidt tabasco
Sådan gør du:
Skær kyllingebrystet over på langs, så du får 4 smalle stykker.
Krydr kyllingen med salt og peber, og steg den på en varm pande med 2 spsk. olie.
Chilimayonnaisen:
Bland salatmayonnaise, chilisovs, sukker og tabasco, og lad den gerne stå nogle timer, så den kan trække lidt.
Når bollerne er lunet, skæres de midt over, og der smøres 1 tsk. chilimayonnaise på toppen og bunden af bollen. Kom kylling, syltet rødløg og agurk i bollen.