Sådan bliver du bikiniklar

Af: Fit&Sund Diætist

Du kan sikkert mærke det! Sommeren er på vej med alt, hvad det indebærer af sol, is og badetøj. Men igen i år har du ikke tabt de magiske kilo, du ellers havde lovet dig selv for at kunne komme i bikinien. Derfor får du her vores bedste og mest simple tip til at blive bikiniklar.

Trin 1

-        Tag bikini på.

Ja, du læste rigtigt, - hemmeligheden er nemlig, at du ALTID er bikiniklar. Det er så vigtigt, at vi er gode ved os selv og vores kroppe. Derfor skal vi ikke skamme os, gemme os væk eller fortælle os selv negative ting.

Det kan være nemmere sagt end gjort; men det skal jo starte et sted – og måske er det sted at tage bikini på, se sig selv i spejlet og sige HØJT: ”Du ser godt ud!”. Du skal ikke føle dig forkert; men det kan føles mærkeligt at sige sådan højt. Det er helt naturligt i starten; men øv dig på det, og sig det flere gange. Start med de små ting, måske har du en fregne, som du synes ser godt ud, en fin talje, eller måske har du strækmærker efter en graviditet, som viser, hvor sej en mor, du er?

Sandheden er, at vi har brug for kvinder og mænd, som kan være med til at vise, hvordan kroppe også kan se ud. Kroppe, som ikke nødvendigvis har brugt hver dag i fitness, ikke spiser meget restriktivt og ikke er fotoshoppet eller manipuleret til at se ”perfekte” ud.

Så på med badetøjet, og nyd det, selvom det kan være grænseoverskridende, så gør du det, og dét er virkelig sejt gået!

Tilbage til oversigt