Rosmarinsild med tzatziki
4 personer
Ingredienser
- 4 sildefileter
- 1 agurk
- 200 g græsk yoghurt (1%)
- 1 fed hvidløg
- 4 kviste frisk rosmarin
- Lidt hvedemel
- 1 spsk. rapsolie
- Salt og peber
- Tilbehør:
- Kartofler og groft brød.
Sådan gør du:
- Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske, og skær den i skiver.
- Rør græsk yoghurt med presset hvidløg. Smag til med salt og peber, og vend agurkerne i yoghurten.
- Skyl sildefileterne, og fjern rygfinnerne.
- Drys sildene indeni med salt og peber, og læg en kvist rosmarin ind i.
- Kom mel på en tallerken, og vend sildene i melet. Varm olien på en Slip-Let-pande, og steg sildene i ca. 3 minutter på hver side.
- Servér sildene med tzatziki, kogte kartofler og brød.
- Tip: Tzatzikien kan tilsættes 4 kviste finthakket mynte.