Rosmarinsild med tzatziki

4 personer

Ingredienser

  • 4 sildefileter
  • 1 agurk
  • 200 g græsk yoghurt (1%)
  • 1 fed hvidløg
  • 4 kviste frisk rosmarin
  • Lidt hvedemel
  • 1 spsk. rapsolie
  • Salt og peber
  • Tilbehør:
  • Kartofler og groft brød.

Sådan gør du:

  1. Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske, og skær den i skiver.
  2. Rør græsk yoghurt med presset hvidløg. Smag til med salt og peber, og vend agurkerne i yoghurten.
  3. Skyl sildefileterne, og fjern rygfinnerne.
  4. Drys sildene indeni med salt og peber, og læg en kvist rosmarin ind i.
  5. Kom mel på en tallerken, og vend sildene i melet. Varm olien på en Slip-Let-­pande, og steg sildene i ca. 3 minutter på hver side.
  6. Servér sildene med tzatziki, kogte kartofler og brød.
  7. Tip: Tzatzikien kan tilsættes 4 kviste finthakket mynte.

Tilbage til oversigt