Nemme madpandekager til madpakken
4 stk
Ingredienser
- 4 fuldkornspandekager
- 1 dåse kidneybønner
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. fromage frais 0,2%
- 3 gulerødder
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 250 g cherrytomater
- 125 g broccoli
- Olivenolie til stegning.
Sådan gør du:
- Hæld vandet fra kidneybønnerne, og skyl dem grundigt.
- Blend bønnerne med hvidløg og fromage frais til en glat smørbar bønnepasta.
- Skær grøntsagerne i små stykker, og steg dem på panden i lidt olivenolie, til de har den mørhed, du ønsker.
- Smør bønnepasta som en stribe midt på de 4 madpandekager.
- Fordel fyldet ovenpå og rul pandekagerne sammen.
Pandekagerne egner sig godt til madpakken eller som kold aftensmad.
Tilbage til oversigt