Mysli med kokos og nødder

Af: Fit&Sund Diætist

Ingredienser

  • 5 dl havregryn
  • Ca. 4 spsk. grofthakkede mandler
  • Ca. 4 spsk. grofthakkede hasselnødder (cashewnødder kan også bruges)
  • 4 spsk. kokosflager
  • 4 spsk. hørfrø
  • 4 spsk. solsikkekerner
  • 2 tsk. stødt kanel
  • 2 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. flydende honning.

Sådan gør du:

  1. Bland alle ingredienser sammen i en skål. Sørg for at få blandet kokosolien og honningen godt ud i hele massen.
  2. Fordel herefter myslien på en bageplade, og rist den i ovnen ved 170 grader (varmluft) i ca. 17 til 20 min. Pas på det ikke brænder på, så sørg for at vende myslien 2 til 3 gange undervejs med en ske.
  3. Lad derefter myslien køle helt af, hvorefter du kan opbevare den i en tætsluttende beholder. 

Tilbage til oversigt