Mysli med kokos og nødder
Ingredienser
- 5 dl havregryn
- Ca. 4 spsk. grofthakkede mandler
- Ca. 4 spsk. grofthakkede hasselnødder (cashewnødder kan også bruges)
- 4 spsk. kokosflager
- 4 spsk. hørfrø
- 4 spsk. solsikkekerner
- 2 tsk. stødt kanel
- 2 spsk. kokosolie
- 2 spsk. flydende honning.
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienser sammen i en skål. Sørg for at få blandet kokosolien og honningen godt ud i hele massen.
- Fordel herefter myslien på en bageplade, og rist den i ovnen ved 170 grader (varmluft) i ca. 17 til 20 min. Pas på det ikke brænder på, så sørg for at vende myslien 2 til 3 gange undervejs med en ske.
- Lad derefter myslien køle helt af, hvorefter du kan opbevare den i en tætsluttende beholder.
Tilbage til oversigt