Lasagne med oksekød og grøntsager

Af: Anne Mikkelsen

Er det svært at få grøntsager ind i din hverdag? Så får du her en supernem opskrift på en lækker lasagne fyldt med en masse grøntsager.

Ingredienser

  • 500 g oksekød
  • 3 ds. hakkede tomater
  • 3 til 5 gulerødder
  • 1 squash
  • 2 til 3 røde peberfrugter 
  • Chilisauce (Sriracha – en stærk chilisauce – eller bare frisk chili)
  • 500 g hytteost 1,5%
  • 150 g cheddarost
  • Fuldkornslasagneplader
  • Paprika
  • Salt

Sådan gør du:

  1. Brun kødet i en gryde med lidt olie, og tilsæt derefter de hakkede tomater.
  2. Skær de røde peberfrugter i stykker, og riv gulerødderne og squashen.
  3. Vend grøntsagerne i saucen, og smag til med chili, paprika og salt.
  4. Lav lasagnen i et stort fad, og start med lidt sauce, lasagneplader, sauce, hytteost, lasagneplader, osv.
  5. Slut af med sauce, og top til sidst med cheddar.
  6. Varm i ovnen ved 200° (varmluft) i ca. 30 til 40 minutter.
  7. Lad gerne lasagnen køle af og sætte sig i ca. 5 til 10 minutter inden servering.

Tilbage til oversigt