Koldskål med sprød topping

Af: Fit&Sund Diætist

Her giver F&S-diætisternes deres bud på den populære spise. I stedet for kammerjunkere har vi valgt en sprød topping, som fx Rema 1000's morgenmadscrunch eller en grov mysli – begge med nøglehulsmærket på.

1 portion: 250 ml koldskål + 25 g topping:

naeringsindhold-opskrifter/naeringsindhold-koldskal-blog-uge-22.png

Ingredienser

Koldskål:

  • 7,5 dl kærnemælk
  • 5 dl yoghurt med vaniljesmag (0,1% fedt)
  • 200 g hindbær (frost)

Topping:

  • 1 dl havregryn
  • 10 stk. mandler
  • 2 tsk. honning

Sådan gør du:

  • Overhæld de frosne bær med kogende vand.
  • Blend herefter bær, yoghurt og kærnemælk.
  • Opvarm en pande, og rist mandler og havregryn sammen med honning, til det er gyldent.Lad det køle af, og server det ovenpå koldskålen.
Tilbage til oversigt