Julebananpandekager – uden mel og tilsat sukker

Af: Anne Bergmann

Julen er tiden for indendørs hygge og lange baner af julegodter. Det kan hurtigt ødelægge enhver intention om at spise sundt, og derfor er hurtige og nemme alternativer til hyggelige snacks gode at have ved hånden. Feel-good-food er ikke nødvendigvis lig med et højt indhold af sukker og mættet fedt.

6 små pandekager

Ingredienser

  • 2 store bananer
  • 3 medum/large æg
  • Evt. kardemomme og kanel, hvis du gerne vil have juleinspirerede pandekager.

Sådan gør du:

  1. Mos bananerne til en ensartet masse.
  2. Pisk æggene sammen og bland dem med de moste bananer. 
  3. Steg pandekagerne på en varm pande i en smule smør eller neutral olie. Vend pandekagerne, når de begynder at tage farve.
  4. Servér pandekagerne med det, du lige har i skabene.
  5. Her er de serveret med hasselnødder og kakaonips. Du kan også prøve med skyr rørt sammen med friske bær.

Tilbage til oversigt