Fiskefad

Af: Anne Bergmann

Denne opskrift er nem at lave – den passer nemlig bare sig selv i ovnen.

Ingredienser

  • 2 store eller 4 små gulerødder, skåret i skiver
  • 1 æble, skåret i tern
  • 1 rødløg, halveret og skåret i skiver
  • 1 lille dåse majs
  • 1 håndfuld grønne asparges, skåret i 1 cm-stykker
  • ½ hoved broccoli, skåret i små buketter
  • 500 g hvidfisk
  • 500 ml madlavningsfløde (fedt% efter smag)
  • ½ citron
  • Salt og peber.

Sådan gør du:

  1. Fordel alle de skårne grøntsager i et ovnfast fad.
  2. Placér fisken ovenpå, og hæld madlavningsfløden udover – det gør ikke noget, hvis det ikke er helt dækket.
  3. Supplér evt. med 1 dl  vand. Pres citronen ud over fisken, og drys salt og peber udover.
  4. Placér fadet midt i ovnen, og bag retten i 25 min. ved 200° varmluft.
  5. Server retten med fuldkornsris, quinoa eller bulgur.

Tilbage til oversigt