Fiskefad
Denne opskrift er nem at lave – den passer nemlig bare sig selv i ovnen.
Ingredienser
- 2 store eller 4 små gulerødder, skåret i skiver
- 1 æble, skåret i tern
- 1 rødløg, halveret og skåret i skiver
- 1 lille dåse majs
- 1 håndfuld grønne asparges, skåret i 1 cm-stykker
- ½ hoved broccoli, skåret i små buketter
- 500 g hvidfisk
- 500 ml madlavningsfløde (fedt% efter smag)
- ½ citron
- Salt og peber.
Sådan gør du:
- Fordel alle de skårne grøntsager i et ovnfast fad.
- Placér fisken ovenpå, og hæld madlavningsfløden udover – det gør ikke noget, hvis det ikke er helt dækket.
- Supplér evt. med 1 dl vand. Pres citronen ud over fisken, og drys salt og peber udover.
- Placér fadet midt i ovnen, og bag retten i 25 min. ved 200° varmluft.
- Server retten med fuldkornsris, quinoa eller bulgur.
Tilbage til oversigt