Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce
4 personer
Ingredienser
- 4 sildefileter (350-400 g)
- 2 fed hvidløg
- 3 tsk. olivenolie
- ½ dl hakket persille
- 1 dåse flåede tomater
- 2 spsk. kapers
- 1 dl durummel
- Salt og peber
Tilbehør:
- Broccoli, blomkål og ris.
Sådan gør du:
- Hak hvidløget fint. Varm 1 tsk. olie i en gryde, og svits hvidløget et ½ minut under omrøring.
- Tilsæt persille, tomater og kapers, og lad saucen småkoge i 5 til 10 minutter.
- Klip finnerne af sildene, halvér dem, og del hver filet i to, så du får fire små stykker sildefilet af hver hele sild.
- Krydr fileterne med salt og peber. Hæld durummelet på en tallerken, og vend sildene i melet.
- Varm resten af olien op på en pande, og steg sildene gyldenbrune på begge sider ved middelhøj varme.
- Servér sildene med tomatsauce samt kogt broccoli, blomkål og ris.
Tilbage til oversigt