Durumpanerede sild med italiensk tomatsauce

4 personer

Ingredienser

  • 4 sildefileter (350-­400 g)
  • 2 fed hvidløg
  • 3 tsk. olivenolie
  • ½ dl hakket persille
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 spsk. kapers
  • 1 dl durummel
  • Salt og peber

Tilbehør:

  • Broccoli, blomkål og ris.

Sådan gør du:

  • Hak hvidløget fint. Varm 1 tsk. olie i en gryde, og svits hvidløget et ½ minut under omrøring.
  • Tilsæt persille, tomater og kapers, og lad saucen småkoge i 5­ til 10 minutter.
  • Klip finnerne af sildene, halvér dem, og del hver filet i to, så du får fire små stykker sildefilet af hver hele sild.
  • Krydr fileterne med salt og peber. Hæld durummelet på en tallerken, og vend sildene i melet.
  • Varm resten af olien op på en pande, og steg sildene gyldenbrune på begge sider ved middelhøj varme.
  • Servér sildene med tomatsauce samt kogt broccoli, blomkål og ris.

Tilbage til oversigt