Den nemme to-go salat

Prøv din helt egen to-go salat. Denne lækre friske quinoa-salat er nem at have med på farten, og de små glas kan genbruges igen og igen bl.a. til vores opskrift på jordbærtrifli.

2 personer

Ingredienser

6-8 salatblade

¼ radicchio-salat (afhængig af størrelse)

150 g quinoa

100 g ærter (evt. optøede fra frost)

1 tomat

¼ granatæble

2 avocadoer

Pynt: Bredbladet persille

Dressing: Valgfri dressing ved siden af

F.eks. olie/eddike-dressing:

2 spsk. olivenolie

1 tsk. balsamico

1 tsk. sennep

2 tsk. honning

salt/peber

Sådan gør du:

Lav salaten aftenen før, kom den i glas lag på lag, så den ikke er kedelig, når du skal spise den. Det er både nemt, lækkert og ikke mindst en god måde at få lidt grønt på - som sagt et bud på en kombination til en salat i farten.

Det er op til dig, hvordan lagene fordeles. Hvis du ikke har kogt quinoa i forvejen, så start med at gøre det. Kog evt., så du har til et par dage. Opbevares i køleskabet.

Skær grøntsagerne fint, og anret lagvis oven på hinanden fx salat i bunden, optøede ærter, quinoa, avocado med lidt citron/lime, tomat, granatæblekerner og pynt med bredbladet persille.

Tilbage til oversigt