Couscoussalat med grillet feta og grøntsager
4 personer
Ingredienser
- 100 g feta
- 350 g cherrytomater
- 1 aubergine
- 2 røde peberfrugter
- 3 dl couscous
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. honning
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. shawarmakrydderi eller garam masala
- Saften fra en halv limefrugt
- Evt. en håndfuld peanuts.
Sådan gør du:
- Tænd grillen eller ovnen på 210° grillfunktion.
- Hæld 6 dl kogende vand ud over de 3 dl couscous, og lad dem trække i 5 til 10 minutter.
- Skær cherrytomaterne i halve, og skær auberginen og peberfrugterne i tern.
- Kom grøntsagerne og fetaen på en bageplade med bagepapir, og grill dem, til de er møre, (hvis der bruges ovn, skal de have 10 til 20 minutter).
- Bland olivenolie, honning, salt, shawarmakrydderi/garam masala og limesaft sammen til en dressing.
- Bland couscous, grøntsager, feta og dressing i en skål, og drys evt. en håndfuld peanuts over.
- Værsgo – en dejlig mættende salat, som kan spises til et stykke kød eller som en lækker vegetarret.
Tilbage til oversigt