Sebastian Engtofte

Ernærings- og Sundhedsfaglig og Personlig træner

Ernærings- og sundhedsfaglig uddannet med speciale i sundhedsfremme, diætetik og livsstilssygdomme

Intet er mere motiverende end følelsen af at have det godt

Sundhed og livsstil går hånd i hånd, og det skal være meningsflydt at leve sundt, også for dig. Det er vigtigt for mig, at du ved, at jeg allerede tror på dig. Jeg garanterer dig, at jeg vil møde dig åbensindet og med nysgerrigheden om dig, din historie og dine mål.

Sundhed er for mig en nuanceret tilgang, hvor balancen mellem fysisk og psykisk velvære skal være til stede. Kosten kan ikke stå alene for en sund livsstil, og det samme kan fysisk aktivitet heller ikke. Sundhed er nuanceret – og individuelt. For alle.

Mit speciale er samarbejdet med dig

Den eneste, der ved, hvad der fungerer for dig, er netop dig selv. Derfor vil jeg altid have dig i centrum. Med det sagt vil jeg med på din rejse mod en sundere hverdag. Jeg vil støtte dig, motivere dig og give dig en øget viden og indsigt om din livsstil herunder afgørende faktorer som søvn, kost og fysisk aktivitet med udgangspunkt i dine personlige mål. I fællesskab sammensætter vi et forløb, der tilpasses dig, din hverdag og dine muligheder, så du vil kunne flytte dig og udvikle dig i et realistisk tempo.   

Mit store speciale

Jeg har en bred faglig viden om sundhedsoptimering; men jeg har især specialiseret mig i området inden for livsstilssygdomme med udgangspunkt i forebyggelse af og livsstilsbehandlingen af livsstilssygdomme – særligt med henblik på type 2-diabetes. Jeg bestræber mig altid på at arbejde med afsæt og inspiration fra forskning og evidens, så du altid er garanteret de bedste faglige kompetencer ved et forløb med mig.

Husk på, at øget viden og indsigt skaber tryghed. Tryghed skaber muligheder for forandring og udvikling. Jeg glæder mig derfor til at komme med på din rejse mod en sundere hverdag med garanti for støtte, vejledning og motivation på vejen mod dine mål.

Fordi, intet er mere motiverende end følelsen af at have det godt.