Runa Gisladottir

Autoriseret klinisk diætist

Runa Gisladottir er uddannet autoriseret klinisk diætist i 2008. Hun er også certificeret i IBS (irritabel tarm) og Low FODMAP Diet. Runa har stor erfaring med både individuel vejledning og gruppebaseret undervisning i forhold til vægttab, diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Desuden har hun bred erfaring inden for PCO/PCOS, Low FODMAP-diæt, undervægt, cøliaki og laktoseintolerance, sundhedsforedrag, undervisning samt madlavningskurser. Herudover har Runa medvirket som klinisk diætist i TV3-programmet ”Den store vægtkamp”.

"Når du vælger kostvejledning hos mig, sørger jeg for, at din vej til et sundere liv tilpasses DINE behov. Der findes ikke to mennesker, der er ens. Derfor ser jeg dig som det hele menneske, du er, og sammensætter din kostplan, så du når dit mål i et tempo, der passer dig. Fx laver jeg en personlig kostplan, der indeholder mad med vigtige næringsstoffer – og IKKE opskriften til en fanatisk kur.

Et forløb hos mig er drevet af sundhed og velvære. Vi skal have fyldt dit liv op med sunde og nærende fødevarer og så vidt muligt undgå at sætte din mad i 'kasser' med regler og restriktioner! Fx kan du godt få en flødebolle eller et glas vin i weekenden, hvis du ønsker det. Undervejs i arbejdet mod dit mål, gør jeg alt for at støtte og hjælpe dig godt på vej. Du får bl.a. nogle konkrete værktøjer, så du kan komme fra tanke til handling.

Sammen skaber vi et overblik over dit nuværende spisemønster, din sult og mæthed. Jeg hjælper dig med at få en god rytme og struktur med hensyn til dine måltider, som samtidig passer til DIN hverdag.

Herudover taler vi sammen om mængder, hyppighed, typer af mad og afmystificerer slankemyter. Kort sagt finder vi en vej, der fungerer nemt og enkelt til DIN hverdag."