Mix'n Match

„Det gode forløb” er en proces, som er målrettet en bedre fysisk form og sundhed. Den er baseret på viden, motivation samt en professionel og energisk tilgang til at opfylde dine ønsker. Dette gør vi ved hjælp af professionel individuel kostvejledning, forskningsbaseret fysioterapeutisk behandling og effektiv motiverende personlig træning.

Fit&Sund diætist

Diætisten vejleder både børn og voksne inden for alle områder, der relaterer sig til kost og sundhed. Kostvejledningen foretages med udgangspunkt i den enkelte person og baseres på den seneste forskning inden for ernæring og sundhed. Diætisten har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, som kræver, at diætisten har en videregående uddannelse i Ernæring og Sundhed. Autorisationen er din garanti for, at al vejledning i klinikken er bygget på evidensbaseret viden.

Hvad er personlig træning? 

Personlig træning går ud på at få dig til at træne optimalt – hver gang du træner! Når du træner alene, er det svært at presse dig selv fuldt ud. Derfor bliver træningen langt fra så effektiv, som hvis vi holder tempoet og intensiteten oppe for dig. Alle vores personlige trænere har en sundhedsfaglig baggrund og er kvalificeret via EREPS – The European Register of Exercise Professionals. 

Hvad er fysioterapi? 

Fysioterapeuten undersøger, diagnosticerer og håndterer de skavanker og problemer, du måtte have med din nakke, ryg, led og muskler ud fra den seneste forskning på området. Behandlingen tager udgangspunkt i dine mål og kan indeholde øvelser, manuel behandling, led-mobilisering og genoptræning. Fysioterapeuterne i proaktiv og Aarhus Rygklinik samarbejder med din egen læge – samt speciallæger, såfremt du kommer med et mere kompliceret problem. I træningscentret har fysioterapeuterne optimale muligheder for at lave en målrettet genoptræning af dig efter eksempelvis operationer eller idrætsskader.

Tilskud 

Du kan få tilskud ved diætisterne og fysioterapeuterne fra Sygeforsikringen “danmark”. Lægehenvisning er ikke nødvendig.

Læs mere om tilskud

Sammensæt dit forløb som du ønsker 

Første konsultation hos diætist /opstartssamtale = 1 klip. 
Anden konsultation hos diætist/kostplan og opfølgning = 1 klip.
Herefter ½ klip hos diætist for opfølgninger.

Første konsultation hos  personlig træner/opstartssamtale, test og træning = 1 klip.
Herefter 1 times træning á 55 minutter = 1 klip.
Eller kort træning á 25 minutter = ½ klip. 

Første konsultation hos  fysioterapeut/undersøgelse og opstartsbehandling = 1 klip.
Herefter normal fysioterapeutisk konsultation = ½ klip. 
Eller lang fysioterapeutisk konsultation/genoptræning = 1 klip.


Kontakt din lokale diætist for mere information