Stress/depression/angst

Følelser kan påvirke vores appetit. Rigtig mange mennesker spiser med deres følelser – især i forbindelse med stress, depression og angst. Desværre forstærkes de dårlige og negative følelser, når vi spiser, fx for at trøste os selv, mindske vores stress eller for at slappe af.

Det kan derfor være relevant – og i nogle tilfælde yderst nødvendigt – at modtage professionel og kompetent kostvejledning på et uformelt plan for at gøre op med og bryde hverdagens dårlige vaner, spisemønstre og tanker.

Hos Fit&Sund diætist vejleder vi dig på et forståeligt niveau. Vi giver dig en håndfuld redskaber og værktøjer, som har en positiv indflydelse på symptomer, som stammer fra stress, depression og angst.

Målet er, at øge dit energiniveau på en hensigtsmæssig og stabil måde, og derved give dig mere overskud og velvære i hverdagen.

Kostplan i forhold til stress/depression/angst

Vores erfaring er, at de bedste resultater sker gennem kostændringer, som varer ved. Dette opnås bedst, hvis intet er forbudt, og du selv kan vælge, hvad du ønsker at spise, samt at du kan spise sammen med andre, og ikke mindst, det samme som de andre – det hele blot med sund fornuft.

Sammen udarbejder vi en personlig og individuel kostplan, hvor vi tager udgangspunkt i den mad, du godt kan lide, og som passer til netop dig og din hverdag.

Mange års erfaring viser, at dette hjælper og motiverer til ønskelige og langvarige resultater.

Vi hjælper dig på vej til en bedre hverdag!