Spiseforstyrrelser

Spiseforstyrrelser forekommer i alle aldersgrupper og rammer begge køn. Følelsesmæssige problemer kan komme til udtryk gennem maden, fx i form af anoreksi, bulimi, tvangs-overspisning/Binge Eating Disorder (BED), hvilket flere og flere danskere oplever.

Undersøgelser viser, at mange udvikler et unaturligt forhold til mad eller en sygelig optagethed og tilgang til mad og motion.

Hos Fit&Sund diætist kan vores diætister være behjælpelige med at be-/afkræfte nogle af de mange tanker og informationer, man bliver forstyrret og optaget af.

Det kan være godt, at få professionel hjælp i forhold til kroppens aktuelle næringsbehov samt spørgsmål som fx:

  • Hvad er sundt/usundt?
  • Hvor meget er for meget?
  • Hvor lidt er for lidt?

Kostplan i forhold til spiseforstyrrelser

Vores erfaring er, at de bedste resultater sker gennem kostændringer, som varer ved. Dette opnås bedst, hvis intet er forbudt, og du selv kan vælge, hvad du ønsker at spise, samt at du kan spise sammen med andre, og ikke mindst, det samme som de andre – det hele blot med sund fornuft.

Sammen udarbejder vi en personlig og individuel kostplan, hvor vi tager udgangspunkt i den mad, du godt kan lide, og som passer til netop dig og din hverdag.

Mange års erfaring viser, at dette hjælper og motiverer til ønskelige og langvarige resultater. Derudover tager vi fat i de forskellige tanker og idéer, du har om mad, og sammen får vi – én gang for alle – styr på facts og forestillinger.


Vi hjælper dig på vej til en bedre hverdag!