Graviditet og amning

Nogle af de største spørgsmål i forhold til graviditet omhandler vægt. Fx:

  • Skal jeg tage på?
  • Hvor meget skal jeg tage på?
  • Hvor hurtigt og hvornår skal jeg tage på?

Der er ingen tvivl om, at det er meningen, at du skal tage på i vægt, men hvor meget du skal tage på samt hvordan og hvorledes er helt individuelt.

Hos Fit&Sund diætist står vi klar til at beregne dit energibehov. Desuden giver vi råd og vejledning både til dig, som er gravid, og til dig som ammer.

At være i dialog med en diætist kan resultere i en sund graviditet – evt. uden et efterfølgende stort vægttabsbehov samt mulighed for god og nærende brystmælk til barnet. Derudover kan det give en form for ro, da du på denne måde er sikker på at give dit barn lige netop, hvad det har brug for.

Der findes en del anbefalinger, som kan være svære at finde rundt i, men som bør efterleves bedst muligt, så både du og barnet får de rette næringsstoffer.

Mor og barn hold – MamaCamp

Du kan også komme på vores hold for mor og barn, MamaCamp. Her får du effektiv og skånsom træning med en personlig træner/fysioterapeut, som tager højde for fx bækkenproblemer. Samtidig får du professionel kostvejledning og støtte fra en klinisk diætist.

Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din baby.

Kostplan i forhold til graviditet og amning

Sammen udarbejder vi en personlig og individuel kostplan, hvor vi tager udgangspunkt i den mad, du godt kan lide, og som passer til netop dig og din hverdag. Derefter skruer vi på de nødvendige parametre for at sikre, at både du og dit barn modtager den rigtige og tilpasse mængde næring.

Som udgangspunkt er intet forbudt, og du kan selv vælge, hvad du ønsker at spise, samtidig med, at du sagtens kan spise sammen med andre, og ikke mindst, det samme som de andre – det hele blot med sund fornuft.

Vi hjælper dig på vej til en sund graviditet!