Liv Teilmann

Ernærings- og Sundhedsfaglig, Vane- og Overspisningscoach

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed på retningen Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og Vane- og OverspisningsCoach. Udover kost- og livsstilsvejledning har jeg i flere år undervist i sund madlavning og som rygestopkonsulent.

Det er vigtigt for mig at af dække din hverdag og dine behov, så du får en skræddersyet vejledning, der tilpasset netop dig. Vi finder sammen dine mål og vejen dertil, og jeg vil aldrig møde dig med en forudindtaget plan om hvad det rette mål er for dig. Du kommer ikke til at blive mødt med forbud og restriktioner, da jeg tror på, at sundhed og livsstilsændringer skal være realistiske.

Udover kost, arbejder jeg meget med vaner og følelser. Vi taler meget om hvad vi spiser, hvor meget vi spiser, men ikke så meget om hvorfor vi spiser. Min erfaring viser, at vores livsstil i høj grad er styret af vanerne – og mange af vores vaner er vi ikke bevidste om. Når vi dykker ned i vanerne, åbner for bevidstheden, bliver de lettere at arbejde med. Ligeledes er mange mennesker ikke bevidste om at de spiser på følelser. Sammen kan vi dykke ned i følelserne og triggerne og jeg kan hjælpe dig med at finde nye coping-strategier.

Uddannelse:

Professionsbachelor i Ernæring og sundhed – Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling
Professionshøjskolen Absalon 2018

Kurser

  • VaneCoach, MadroInstituttet, 2020
  • OverspisningsCoach MadroInstituttet, 2020
  • Rygestoprådgiver, Rygestopkonsulenterne, 2021
  • Røgfrit Liv - Korte samtaler med unge,
  • Kræftens Bekæmpelse, 2022
  • VaneTerapeut, Morten Elsøe, 2022