Charlotte Odde

Autoriseret klinisk diætist og Certificeret coach

Charlotte Odde er uddannet autoriseret klinisk diætist i 2004 og er tilknyttet vores afdeling i Fit&Sund Risskov/Egå. Charlotte har 15 års erfaring med individuel vejledning og gruppebaseret undervisning.

”Som diætist hjælper jeg dig med din mad i forhold til vægt og helbredsmæssige udfordringer såsom diabetes, irritabel tyktarm (Low FODMAP), laktoseintolerance, overvægt/undervægt, hjerte-kar-sygdomme, højt blodtryk/kolesterol, PCOS. Jeg har speciale i livsstilsforandringer, motivation og vægttab og desuden bred erfaring med tilberedning af mad, hvor jeg ofte eksperimenterer med nye, sunde og nemme retter.

For mig handler sundhed om fysisk og mental balance. Har du livsstilsproblematikker eller er du træt af ikke at nå dine mål? Med en kombination af kostvejledning og coaching kan du opnå mere energi, bedre selvværd, større livsglæde samt et naturligt og varigt vægttab. Ingen mennesker er ens og sammen finder vi din vej til et sundere liv tilpasset dine mål, behov og ressourcer.

Sundhed handler ikke om at undvære det, du godt kan lide, men mere om, hvilke mængder du spiser. Jeg møder mange mennesker, som bliver udfordret af tanken om sundhed. Kure og stramme regler kan lægge låg på den glæde, med hvilken man ellers startede sin sunde livsstilsændring. Og hverdagen kan blive fyldt med dårlig samvittighed i stedet for energi og overskud.

Min fornemste opgave, er at hjælpe dig med at få din sundhed skruet sammen på en måde, så du stadig bevarer gnisten i øjnene. Jeg sørger for at støtte dig i din proces ved at give dig al den vejledning og motivation, du behøver undervejs, for at komme sikkert i mål.”