MamaCamp

content/billede-til-mamacamp-beskrivelse.png

Mor og barn-træning med kostvejledning

MamaCamp er for dig, der ønsker at træne, lære om kost – alt imens du er sammen med dit barn. Vi ønsker at give dig de bedste rammer for en god træning, hvor der er plads til både dig og din baby.

Ønsker du en stærkere og sundere krop, mere energi eller måske et vægttab efter din graviditet?

Så er det MamaCamp, du skal vælge! Vi har nemlig samlet det hele i én pakke. Hos os får du både effektiv og god træning med en EREPS-certificeret personlig træner, men også professionel kostvejledning af en autoriseret klinisk diætist.

Det får du:

  • 8 uger med målrettet kostvejledning og træning
  • 4 x kostworkshops ved den kliniske diætist
  • 4 x vejning ved diætisten, hvor du bl.a. får målt din fedtprocent, muskel- og knoglemasse 
  • 16 x træning med de andre tilmeldte ved personlig træner
  • Mød andre i samme situation, og træn i et motiverende fællesskab.

Denne unikke kombination af diætist OG personlig træner giver dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål.

Som gravid eller mor på barsel kan det være svært at finde tid til sig selv og især træning og sund mad. Derfor har vi sørget for, at det skal være så enkelt som muligt for dig.

På campen vil du få træning sammen med andre nye mødre og gravide samt blive en del af et fællesskab. Her er der fokus på sammenhold med effektiv og skånsom træning. Du vil få værktøjer, som hjælper dig til at få og beholde en vedvarende sund hverdag.

Det siger vores tidligere deltagere om os:

Mine forventninger er helt klart blevet indfriet. Instruktørerne er meget professionelle. Både hvad angår træning og kost.
Jeg synes, at jeg har fået mere overskud i hverdagen og et bedre overblik over, hvad der er godt for mig selv og min familie. Jeg vil meget varmt anbefale holdet til andre mødre!

- Maria

 

Her får jeg hjælp til træning af hele kroppen med særlig fokus på bækkenbunden. Jeg er afhængig af at have mit barn, Louie, med til træning, og her er rammerne helt perfekte til det.

Jeg elsker, at Louie kan være en del af træningen og underholdes, mens jeg får sved på panden. Her træner jeg med andre mødre, som har samme udfordringer som mig, alt imens Louie møder andre babyer.

På holdet er der altid god dynamik, motivation og støtte, som alt sammen giver mig fornyet energi med hjem.

- Malene

Jeg har en skade, kan jeg tilmelde mig?

Ja, hvis holdtræningen foregår med en fysioterapeut. Vores fysioterapeuter har ekstra viden og erfaring med de komplikationer eller udfordringer, du kan opleve i forbindelse med din graviditet eller fødsel fx bækkenbund-, mave- og rygproblemer. Foregår holdtræningen med en personlig træner, anbefaler vi, at du først taler med en fysioterapeut om din skade. Du kan bestille en tid hos din lokale Fit&Sund fysioterapeut her.

Er du gravid, når du starter på MamaCamp, vil træningen hjælpe dig med at vedligeholde din styrke og kondition, så du er i den bedste form til fødslen.

Har du født, vil træningen hjælpe dig til at genoptræne din krop. Det er vores erfaring, at du vil føle dig stærkere, få mere energi, større funktionalitet og mere velvære i din hverdag. 

Kan jeg have mit barn med?

Ja! MamaCamp er stedet, hvor der er plads til både dig og dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. Der er også plads til din barnevogn i huset. Husk, at tage pusletæppe og legetøj med til træning.

Sund kost til mor og barn

Der afholdes kostvejledning med en autoriseret klinisk diætist, og det foregår i forbindelse med din træning.

Her får du grundlæggende viden om ernæring og kost uden nogen sundhedsfanatisme eller forbud. Vi sørger ganske enkelt for, at du får nogle redskaber, som kan hjælpe dig i DIN hverdag.

Skal jeg til at spise på en kompliceret og dyr måde?

Nej! Det skal ikke være svært eller dyrt at leve sundt, men derimod praktisk i en småbørnsfamilie. Du vil få værktøjer, så du kan arbejde med dine vaner mod en sundere og vedvarende livsstil – uden forbud. Der vil være nyttige tips til dig, der ønsker et vægttab, men også fokus på energi og overskud i hverdagen.

Lige født?

Bemærk, du bør få grønt lys fra din læge, inden du starter træningen. Man anbefaler at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen.

Da vi gerne vil imødekomme den enkeltes behov for støtte, korrigering og vejledning, er der et begrænset antal pladser på holdet.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tilkøbe en skræddersyet kostplan.

Vælg dit hus for mere information


Albertslund

Klinisk diætist: Hannah Tolberg

Personlig træner: Jana Luhrs

Opstart: Mandag d. 25. April 2022

Kostworkshop: mandag d. 25/4, 9/5, 23/5, 6/6  kl. 12.15-13.15

Træning: mandag og torsdage kl.11.15-12.15

Pris: 2.495 kr.

Kontakt: diaetistalbertslund@fitogsund.dk

Tilmelding online